Nytt Bionic Commando på vei

Arkadeklassikeren Bionic Commando får en etterfølger for Xbox 360, PS3 og PC.

Capcom har røpet overfor nettstedet Gamespot at de jobber med en etterfølger til arkadeklassikeren Bionic Commando. Spillet vil simpelthen hete Bionic Commando, og som forgjengeren vil det la deg bruke den bioniske armen din (som kan forlenges) til å navigere deg gjennom omgivelsene og kjempe mot fiender.

Du spiller den genetisk modifiserte supersoldaten Nathan, som etter lang og tro tjeneste for imperiet plutselig befinner seg på kant med sine tidligere arbeidsgivere. Du får skylden for en forbrytelse dine overordnede har begått, og dømmes dermed til døden.

Heldigvis, om man kan si det slik, detoneres et eksperimentelt våpen midt i Ascension City samme dag som du skal henrettes. Eksplosjonen legger byen øde, og regjeringen innser at de trenger din hjelp for å ta knekken på terroristene som står bak angrepet.

Bionic Commando utvikles av svenske GRiN (kjent for titler som Bandits: Phoenix Rising og PC-utgavene av Ghost Recon: Advanced Warfighter-spillene), men har fått en amerikansk produsent og en japansk kreativ rådgiver. Mer informasjon om Bionic Commando finner du på spillets nylanserte nettsted.

Siste fra forsiden