Nytt Brothers in Arms-spill til jul

Ubisoft og Gearbox har kunngjort Brothers in Arms: Hell's Highway for nestegenerasjons konsollsystemer og PC.

Ubisoft forteller at Brothers In Arms: Hell's Highway bringer BiA-franchisen inn i den neste konsollgenerasjonen med fantastisk grafikk og lyd, nye gameplayfunksjoner og en fullstendig redesignet onlinekomponent. Spillet kommer til nestegenerasjons konsollsystemer (inkludert PS3) og PC denne julen.

Spillet lar deg lede Matt Baker, Joe Hartsock og resten av 101st Airborne Division i et forsøk på å få en rask avslutning på krigen på det europeiske fastlandet, ved å åpne en korridor som de kaller Hell's Highway. Handlingen foregår under Operation Market-Garden, som var den største luftbårne operasjonen under andre verdenskrig.

Gearbox-sjefen Randy Pitchford forteller at spillet leverer den mest intense og actionorienterte versjonen av krigføringen under andre verdenskrig noensinne sett i et spill, og at Unreal Engine 3 må ta mye av æren for dette. For øyeblikket har vi ikke spesielt mye informasjon om selve gameplayet i det kommende Brothers in Arms-spillet, men vi tipper det vil være representert på årets E3, i en eller annen form.

Siste fra forsiden