Nytt C&C-basert skytespill?

Det ser ut til at Electronic Arts jobber med et nytt skytespill som foregår i Command & Conquer-verdenen.

Forumbrukeren ajsarge på det offisielle Command & Conquer-forumet til Electronic Arts har tilsynelatende fått hendene på januarnummeret av amerikanske Game Informer, hvor de første detaljene om skytespillet Tiberium (for PC, PS3 og Xbox 360) røpes.

Tiberium skal være et førstepersons skytespill som foregår elleve år etter den tredje Tiberium-krigen. Du får i følge ajsarge rollen som GDI-soldaten Ricardo Vega, og må lede en R.A.I.D-tropp i området rundt middelhavet. Spillet skal visstnok minne om Ghost Recon: Advanced Warfighter, Battlefield og Rainbow Six: Vegas.

ajsarge forteller også at du vil få kjempe mot nye typer fiender fra den utenomjordiske scrin-rasen, og at du får mulighet til å benytte deg av blant annet Orca-fly og Titan-kamproboter.

Electronic Arts har for øyeblikket ikke bekreftet denne informasjonen, men ajsarge har tatt noen bilder av bladet, som virker rimelig ekte. Dessuten har brukere på forumet til NeoGAF bekreftet at januarnummeret av Game Informer kommer med informasjon om dette spillet.

Dette er forresten ikke første gangen vi hører snakk om et nytt Command & Conquer-basert skytespill.

Siste fra forsiden