Nytt Darwinia-spill med flerspiller

Introversion har kunngjort Multiwinia, en ny utgave av det lekre strategispillet Darwinia.

Darwinia høstet mye ros da det kom i 2005, men noen kritiske røster mente at det kanskje hadde vært hyggelig med flerspillermuligheter i tillegg til den omfattende enspillerkampanjen. Nå kan disse (og andre) glede seg til Multiwinia, en ny versjon av Darwinia.

Multiwinia gir oss flere ulike flerspillertyper, inkludert kooperativt spill og kamper mellom massive darwinianske hærer. Hver modus får en rekke unike oppdrag som tilbyr varierte utfordringer. I tillegg serveres vi den tradisjonelle enspillerdelen, slik at det også skal være mulig å ha det moro alene.

Blant de gameplaymessige nyhetene finner vi formasjoner, som tillater spillerne å organisere darwinianerne slik at det blir lettere å holde styr på massive hærer. Darwinianere i formasjoner vil være ekstremt dødelige i den retningen de peker, men sårbare fra sidene eller bakfra. Grafikken får også en overhaling, men vil være tro mot stilen i originalspillet.

Hoveddesigner denne gangen vil være John Knottenbelt. Skaperen av Darwinia, Chris Delay, jobber som kjent med andre prosjekter, inkludert det spennende Subversion-prosjektet. Mer om Introversion og spillene deres finner du på nettstedet deres.

Siste fra forsiden