Nytt ekstramateriale til Joint Operations

Novalogic har gitt ut et kartredigeringsverktøy og en ny oppdatering til Joint Operations. I tillegg lanserer de straks et nytt kart.

Novalogic har akkurat kommet med noen godbiter til dere som spiller Joint Operations. Først og fremst har de lansert et karteredigeringsverktøy, som de kaller N.I.L.E. Dette gir brukeren mulighet til å bygge kart i 3D eller 2D, og gir massevis av muligheter for de kreative.

M.I.L.E. kommer også med et verktøy som kalles The Profiler. Dette lar brukeren balansere kartene ved at det tar opp spillerbevegelsene på serveren din. Dermed kan du se hvordan spillerne beveger seg under spillingen og på den måten analysere hvor velfungerende kartet er.

I tillegg til dette har Novalogic akkurat lansert en ny oppdatering som legger til støtte for N.I.L.E., samtidig som den optimaliserer spillets ytelse på svake eller middels maskiner og legger til støtte for DirectX9.OC.

Til slutt forteller Novalogic at de vil lansere et nytt kart for 60 til 100 spillere. Dette heter Tanah Highlands, og skal bli gjort klart for nedlasting i dag. Kartet foregår på et tørt område med en stor innsjø og høye fjelltopper.

Alt dette finner du på Novaworld. For mer informasjon om Joint Operations: Typhoon Rising kan du sjekke produktsiden vår.

Siste fra forsiden