Nytt fra Croteam

Et blad som heter PC Chip kjørte nylig et intervju med Croteam, hvor den kroatiske utvikleren snakket om et nytt Serious Sam-spill i tillegg til et helt nytt prosjekt.

I følge en tråd på forumet til nettstedet Seriously! har Croteam blitt intervjuet av et spillblad som heter PC Chip. Her skal de ha fortalt at de nå fokuserer på å bli ferdig med oppdateringene til spillet (samt modifiseringsverktøy og Linux-versjon). Når dette er unnagjort skal de etter planen begynne å lage Serious Sam 2 for andre plattformer.

Etter dette, ønsker de selv å gå i gang med arbeidet med Serious Sam 3, men sier også at det kan skje ting før den tid (avhengig av hva Take 2, som gir ut Serious Sam-spillene, ønsker å gjøre med franchisen). Til sist ble det nevnt at de planlegger et helt nytt spill, som er mye mer "seriøst" enn Serious Sam, og som kommer med et større fokus på kooperativ flerspiller.

Det nye prosjektet skal være fullstendig ulikt Serious Sam-spillene, men selv om det blir mer seriøst vil det ikke være helt blottet for humor. Croteam har en lang historie med å drysse litt humor inn i spillene deres (debutspillet Football Glory hadde for eksempel mulighet for å protestere mot dommeravgjørelser på en ikke helt reglementert måte), så uansett hva de finner på vil de nok beholde et lite glimt i øyet.

Siste fra forsiden