Nytt fra Digital Illusions

Digital Illusions har kunngjort at Battlefield 2: Modern Combat kommer til PSP, og at de arbeider med et helt nytt førstepersons skytespill for PC.

Battlefield-serien er i ferd med å innta Sony sin håndholdte konsoll, PSP. I løpet av første kvartal 2006 vil Electronic Arts lansere Battlefield 2: Modern Combat for PSP, og seriens utvikler, Digital Illusions, forteller at de har lisensiert utviklingsrettighetene til Electronic Arts sitt britiske studio. Dette betyr at den svenske utvikleren slipper å bruke tid og penger på PSP-versjonen.

For de som ikke har fått det med seg, er Battlefield 2: Modern Combat det første konsollspillet i Battlefield-serien. Selv om det i utgangspunktet minner mye om PC-spillet Battlefield 2, er det snakk om et produkt som har blitt utviklet uavhengig av PC-versjonen. Handlingen utspiller seg under en fiktiv konflikt i moderne tid, og lar opp til 24 personer spille mot hverandre samtidig over Internett.

Battlefield 2: Modern Combat vil inneholde mer enn 30 ulike kjøretøy (inkludert helikoptre og stridsvogner), samt 70 moderne våpen og avanserte våpensystemer. Kampene foregår i detaljerte miljøer, og slagmarkene består blant annet av utbombede gater og tette skoger. Spilleren vil kunne kjempe for tre supermakter; Kina, USA og en nyetablert arabisk koalisjon.

I tillegg til nyheten om PSP-versjonen av Battlefield 2: Modern Combat, har Digital Illusions også fortalt at de jobber med et nytt førstepersons skytespill for PC, som skal gis ut av Electronic Arts i løpet av høsten. Det spesifiseres ikke om spillet primært er et flerspillerspill eller om det har fokus på enspiller, og Digital Illusions har ikke offentliggjort noe navn for produktet. Spillet utvikles hos selskapets kanadiske studio.

Siste fra forsiden