Nytt fra Illusion Softworks

Folkene bak Mafia og Hidden & Dangerous har holdt seg utenfor rampelyset en stund, men til neste år kommer de med et nytt spill.

I en pressemelding fra den japanske utgiveren D3 Publisher kunngjøres det at de har skrevet under på en avtale med tsjekkiske Illusion Softworks, som gir dem utgivelsesrettighetene til et ikke-annonsert spill for PC, Xbox 360 og PS3. Detaljer om selve spillet får vi ikke, men det er klart at lanseringen vil finne sted til høsten neste år.

– Vi er svært fornøyd med dette partnerskapet, ikke bare fordi at D3 gir ut fabelaktige spill, men også fordi de har en mer strømlinjeformet portefølje av produkter, og er villige til å satse kraftig på nye og originale franchiser, sier Illusion Softworks-sjef Petr Vochozka.

Illusion Softworks har stortitler som Mafia og Hidden & Dangerous på rullebladet, og i tillegg var de med på utviklingen av de to Vietcong-spillene. Selskapet har blant annet sitt eget «motion capture»-studio, og har flere interne utviklerteam.

Det siste vi hørte fra de erfarne karene i Tsjekkia var at de jobbet med et ambisiøst militærspill ved navn Enemy in Sight, som skulle gis ut av Atari. Dette har vi imidlertid ikke hørt noe om på lenge, så dagens pressemelding fra D3 er i alle fall et velkomment tegn på at det fortsatt er liv i Illusion Softworks.

Siste fra forsiden