Nytt fra MMO-verdenen

Nå er det klart at Phantasy Star Universe kommer til 360 og at det koreanske spillet Freestyle Street Basketball kommer til vesten. I tillegg kommer det et nytt MMORPG-spill fra Korea.

Koreanske spillprodusenter fokuserer primært på onlinespill, men dessverre er det slik at mange interessante koreanskproduserte spill aldri dukker opp her til lands. Nå har Vivendi kunngjort at de har sikret seg de nordamerikanske utgivelsesrettighetene til FreeStyle Street Basketball, som er et onlinebasert basketballspill som ble lansert i 2004 i Korea. Lanseringen er satt til våren 2007, og forhåpentligvis kommer spillet også til Europa. Mer informasjon finner du hos Vivendi.

Fra Korea kommer også Legend of Ares, et mer tradisjonelt MMORPG-spill som foregår i et østlig-inspirert fantasiunivers med magi, monstre og halvnakne krigerjenter. Spillet ser ut til å være lettere inspirert av gresk mytologi (Ares var som kjent den greske krigsguden, som vi stiftet nærmere bekjentskap med i God of War), og betatestingen skal starte i dag. For mer informasjon kan du besøke spillets nettsted.

Vi holder oss i østen, men hopper over en liten vannpytt til Japan, hvor Sega jobber med Phantasy Star Universe. Tidligere hadde de kunngjort at spillet ville komme til PS2 og PC, og nå har de fortalt at det også vil lanseres til Xbox 360. Dette spillet ser ut til å minne litt om norskproduserte Age of Conan, da det både kommer med en omfattende enspillerdel og MMORPG-aktig flerspiller over nettet. Det er ventet at vi får mer informasjon om Phantasy Star Universe på E3.

Siste fra forsiden