Nytt fra Puzzle Quest-utvikler

Søte dyr spiller Othello

Infinite Interactive samarbeider med Capcom om et nytt gåteløsningspill.

Spillutvikler Infinite Interactive har tidligere kunngjort at de jobber med oppfølgeren til den populær gåte-og-rollespillhybriden Puzzle Quest: Challange of the Warlords, men nå viser det seg at de har ennå et spill på vei med mye av det samme konseptet.

Rosa kosedyr mot bandittrotte.

Capcom har fortalt at de i samarbeid med TV-kanalen Nickelodeon og Infinite Interactive jobber med et hjernetrimspill basert på nettfenomenet Neopets. Nickelodeon står for lisensen, Infinite Interactive utvikler spillet og Capcom utgir det.

I Neopets Puzzle Adventure skal du velge deg en Neopet-figur og legge ut på eventyr i landet Neotopia, men det er mange slemminger som kommer i veien for deg på reisen. Som i Puzzle Quest bekjemper du skurkene ved å utfordre dem i et fargerikt brettspill.

Mens Puzzle Quest var basert på Bejeweled, henter Neopets Puzzle Adventure inspirasjon fra det gamle brettspillet Reversi, eller Othello som det også kalles. I dette spillet har du og motstanderen hver deres farge. Målet er å snu alle motstandernes brikker til din farge.

Som i Puzzle Quest er det flere spesialangrep du kan bruke til å gjøre kampene lettere. For å låse opp disse må du samle Petpets, små kjæledyr som villig deler kreftene sine med deg. Det er over 150 ulike dyr å oppdage.

Det blir selvsagt også mange av de samme rollespillelementene som i Puzzle Quest. Du kan prøve deg på over 150 forskjellige oppdrag, og finne opp over 300 skatter. Skattene er blant annet utstyr og oppskrifter som kan brukes til å oppnå fordeler i spillets mange kamper.

Neopets Puzzle Adventure har foreløpig ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden