Nytt Harry Potter-spill på vei

Flere eventyr på Galtvort

Til jul kommer den neste Harry Potter-filmen. Som vanlig vil den bli ledsaget av en spilladapsjon.

I en kunngjøring som ikke overrasker noen har Electronic Arts fortalt at de jobber med et nytt spill om den unge trollmannen Harry Potter. Spillet heter Harry Potter og Halvblodsprinsen, og skal lanseres til julen, samtidig med filmen det bygger. Som tidligere Potter-spill kommer det til samtlige konsoller og PC.

Spillet følger Harry i hans sjette år på trollmannskolen Galtvort. Dette året blir svært krevende for Harry da han ikke bare må forberede seg på det endelige oppgjøret med Voldemort, men også må hanskes med blomstrende romantikk og sjalusidrama. Du skal visstnok få anledning til å involvere Harry i det romantiske kaoset på skolen, og hjelpe vennen Ronny med de mange problemene han har havnet i.

Bortsett fra dystre fremtidsutsikter og tenåringsdrama må Harry også bestå de forskjellige skolefagene, seire i trolmannsdueller og lede laget sitt til seier i den høytflygende sporten rumpeldunk.

Det er EAs Bright Light Studio som jobber med Harry Potter og Halvblodsprinsen, og det utvikles i samarbeid med filmselskapet Warner Bros. Tidligere EA-spill om Potter har fått sværtblandetkritikk her på Gamer.no, så vi får håpe EA kan levere et kvalitetsprodukt for de yngre denne gangen.

Siste fra forsiden