Nytt innhold for Oblivion

Bethesda vil gi ut en ny miniekspansjon for Oblivion, som vil være gratis den første uken. I tillegg snakker de om Shivering Isles for PS3.

Det er en stund siden Bethesda har lansert noe nytt innhold for The Elder Scrolls IV: Obvlivion, men 15. oktober vil de gi ut en liten godbit for de som enda spiller denne moderne rollespillklassikeren.

Ditt eget personlige slott

Da lanserer de nemlig Fighter's Stronghold, en miniekspansjon som gir deg et personlig slott i Colovian Highlands, vest for Chorrol. Dette kan bli ditt til odel og eie, og du får mulighet til å oppgradere alle slottets rom om du har penger til det.

Slottet patruljeres dessuten av riddere, har et hemmelig skattkammer, et rom hvor du kan plassere utstoppede dyr, en kamptrener, en eksklusiv vinkjeller (hvor du kan få inn en vinekspert til å lage nye viner) og mye mer.

Fighter's Stronghold lanseres for Xbox 360 og PC, og vil være gratis i den første uken. PS3-eiere kan forhåpentligvis også glede seg til mer Oblivion, da Bethesda forteller at de håper snart å kunne levere gode nyheter angående en PS3-versjon av ekspansjonspakken Shivering Isles.

Du kan lese mer om disse sakene ved å klikke deg inn på Bethesdas egen blogg, hvor du også kan følge utviklingen av Fallout 3.

Siste fra forsiden