Nytt innhold for The Sims 2

De som fortsatt ikke har fått nok innhold til The Sims 2 kan glede seg til The Sims 2: Stæsj - Familiepakke. I tillegg tipper Gamespot at et The Sims-spill kommer til PS3.

EA har gjort det til en vane å legge inn en liten smakebit på fremtidige Sims-produkter i manualene sine, og manualen til The Sims: Forretningsliv er ikke noe unntak. Her kommer de første detaljene om The Sims 2: Stæsj - Familiepakke, en ny samling med møbler, klær, dekor og annet tilbehør for simmene dine.

Den kortfattede reklamen forteller at du får mulighet til å dekorere barnerom med komplette "underwater" og "fantasy"-sett og at du kan dekorere familierommene med nautisk-inspirerte møbler. I tillegg kan du kle barna opp i kostymer, og bruke en haug nye klær til familien. Totalt får vi 60 nye ting, inkludert slottssenger, sommerkjoler, tropiske veggtepper og så videre. Lanseringen er satt til april.

Den lille innholdsmengden og snarlige lanseringen gjør det sannsynlig at det her er snakk om en miniekspansjon, slik som The Sims 2: Juletrefest. Forhåpentligvis har EA også lyttet til kritikerne som mente The Sims 2: Juletrefest kom med alt for lite innhold til at det var verd pengene.

The Sims-serien ser forresten ut til å ta steget til nestegenerasjons konsollsystemer. Gamespot har oppdaget at EA søker etter en "PS3 Engineer" i forbindelse med The Sims-franchisen, og selv om EA ikke vil kommentere noe som helst, er dette en viss indikasjon på at vi får se mer The Sims til konsoll i løpet av årene som kommer.

Siste fra forsiden