Nytt innhold til World of Warcraft

De som spiller World of Warcraft kan nå kose seg med massevis av nytt gratisinnhold for spillet.

Blizzard har lansert oppgradering 1.7.0 til World of Warcraft, og i tillegg til å fikse en stor mengde små og større feil (samt en rekke gameplaymessige forbedringer og endringer) kommer den med mye nytt gratisinnhold for de som abonnerer på spillet.

Zul'Gurub er ruinene av en eldgammel by skjult i Stranglethorn-jungelen. Disse ruinene er fulle av farer, og med mindre dere er en gruppe på minst 20 personer bør dere holde dere unna. De som våger seg inn i ruinene (og kommer ut igjen med livet i behold) kan imidlertid finne 120 nye sjeldne ting, så Zul'Gurub kan være verd et besøk for de modige.

Arathi Basin er et nytt kampområde hvor to lag med 15 spillere hver kjemper om å ta kontroll over strategiske landemerker rundt en innsjø. Det første laget som når 2000 ressurser vinner, og belønnes med et helt nytt sett med "reputation"-belønninger.

De som foretrekker litt mer fredelige gjøremål kan delta i en ny fiskekonkurranse ved kysten av Stranglethorn Vale. På dagen for konkurransen vil vennlige gobliner besøke Ironforge og Orgrimmar for å informere folket om mesterskapet, og når konkurransen begynner bør du være på plass med fiskestangen.

I forbindelse med oppdateringen kommer Blizzard til å starte tre nye europeiske "realms"; Laughing Skull (PvP), Defias Brotherhood (RP PvP) og The Venture Co. (RP PvP). Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Last ned oppgraderingen her (54 MB):

Siste fra forsiden