Nytt Line Rider til sommeren

Kreativitet i akebakken

Genius Products skal gi ut kjelkespillet Line Rider for Wii, DS og PC.

Line Rider er et uvanlig spillkonsept der du ikke skal styre hovedpersonen selv. Helten i spillet er en gutt som tappert setter utfor bratte bakker på kjelken sin. Bakkene er ikke begrenset til snødekte fjellsider, men kan bokstavelig talt være alt mulig.

Det er du som skal designe og tegne bakkene for så å se om gutten kan gjennomføre dem. Det er bare fantasien som setter grenser for hva slags områder du vil utsette gutten for. Du kan for eksempel tegne templer, fordøyelsessystem eller helt vanlige fjell. Det eneste du må huske på er at guttens kjelke følger visse fysiske lover du må ta hensyn til.

Line Rider har allerede oppnådd suksess på nettet og den amerikanske videoutgiveren Genius Products har tydeligvis tro på konseptet. De har nettopp startet med utgivelse av dataspill og deres første utgivelse er Line Rider-spillet.

Den nye Line Rider-utgaven ble kunngjort for godt over et år siden og skulle egentlig blitt sluppet i fjor, men nå som Genius Products har plukket opp rettighetene ser det endelig ut til at spillet blir utgitt.

Den nye utgaven kommer til DS, Wii og PC og skal tilby flere forbedringer over originalen. Den viktigste forbedringen er kanskje de nye verktøyene som åpner opp for flere måter å designe bakkene dine på.

Det er også inkludert en historiemodus hvor gutten må overliste den usle kjelketyven Chaz. De førti bakkene i denne modusen er satt sammen av en av de mest kjente Line Rider-designeren på nettet og skal by spillere på noen vriene nøtter å løse.

Line Rider er under utvikling hos InXile og skal være klart til sommeren. Det er ikke kjent om Genius Products selv vil lansere spillet i Europa, eller om de vil få en annen utgiver til å gjøre det.

Siste fra forsiden