Nytt Lineage II-nettsted åpnet

I går ble det åpnet et nytt nettsted til det kommende onlinespillet Lineage II. Nå kan du også melde deg opp til den lukkede betatesten.

Om ikke lenge til får det ultra-populære, koreanske onlinespillet Lineage en oppfølger. Lineage II bygger på ideene og konseptene til sin betraktelig eldre storebror, som for øvrig skal ha omlag fire millioner abonnenter i Korea alene.

Mens Lineage foregår i et isometrisk perspektiv slik som Ultima Online, er Lineage II er spill som tar i bruk den seneste 3D-teknologien. Det er ikke fastsatt en lanseringsdato for spillet, men nå har i hvert fall NC Soft begynt å ta inn søknader fra potensielle betatestere. Ved å besøke det nye nettstedet som ble lansert i går, har du mulighet til å bli med i kampen om "billettene".

Lineage II er blant annet tilknyttet spillguruen Richard Garriot som står bak de suksessrike Ultima-spillene. Lineage er som kjent svært populært i Korea, men har ikke gjort det særlig godt i den vestlige verden, antakeligvis på grunn av spillets alder og veldig asiatiske spillestil. NC Soft vil med Lineage II prøve å gjøre det like godt på det vestlige markedet, som eksempelvis veletablerte titler som EverQuest.

Siste fra forsiden