Nytt MMORPG bruker Half-Life 2-motoren

Utviklerne av online rollespillet Twilight War: After The Fall har annonsert at de har fått rettighetene til å bruke Valve sin Source-motor - den samme spillmotoren som skal drive kommende Half-Life 2.

Det ukjente selskapet Smiling Gator Productions er dermed det tredje utviklerstudioet som lisensierer denne motoren til et fremtidig spill. Tidligere har Troika Games lisensiert motoren til Vampire The Masquerade: Bloodlines, mens Arkade Studios i februar lisensierte motoren til en foreløpig ukjent produksjon.

- Source-motoren er en av spillverdenens ypperste teknologier, og vi er veldig spent på hva dens funksjoner kan gjøre med Twilight War: After The Fall. Kampsystemet, fysikken, og den avanserte kunstige intelligensen er akkurat hva vi er ute etter i vårt spill. Vi evaluerte et utall spillmotorer, og konkluderte med at Valve sin var det beste valget for oss, forteller Kingsley Montgomery, sjefen i Smiling Gator Productions.

På Twilight War: After The Falls hjemmeside beskrives spillet som et ekstremt Internettbasert rollespill som finner sted i 2296, tohundre år etter at aliens og menneskeheten braste sammen og skapte dommedag. Verden ser rett og slett ikke ut. Spillet er en hybrid av online rollespill og førsteperson-skytespill, og forventes å være ute en gang i løpet av 2006.

Siste fra forsiden