Nytt Naruto-spill på PSP

Den oransje ninjaen vender tilbake

Atari skal gi ut et nytt slåssespill basert på den populære anime-serien Naruto.

En serie hvor unge ninjaer lærer kampteknikker passer perfekt som bakgrunn for slåssespill, og den populære anime-serien Naruto har fostret flere spill av denne typen. Nå har Atari kunngjort at de vil utgi et av de nyeste i Europa til sommeren. En gang i juli kommer Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress til PSP.

Naruto angriper et stort, rødt tegn.

I The Phantom Fortress må den unge ninjaen Naruto utforske en mystisk, svevende festning som har dukket opp over byen hans. For å komme til bunns i mysteriet må han slå seg gjennom festningens hundre etasjer og rekruttere allierte til å hjelpe ham. Man kan låse opp over tjue ulike slåsskjemper fra TV-serien på veien gjennom bygningen.

I tillegg til enspillerkampanjen er det også en flerspillerdel hvor du kan kjempe mot kamerater over PSP-ens trådløse nettverk. Hvis dere heller vil bryne dere på en motstander sammen er det også en egen samarbeidmodus. Ved å spille gjennom de mange modusene i spillet kan dere sanke poeng som så kan brukes til å låse opp all slags godsaker.

Kampsystemet er for det meste det samme som har blitt brukt i de andre Ultimat Ninja-spillene, men det er gjort noen små grep. Blant annet er det nå nye teknikker som skal være raskere en de gamle, og Atari hevder dette resulterer i de raskeste og mest eksplosive kampene på noe håndholt system.

Siste fra forsiden