Nytt om Doom III

Det er nå klart at de som tar turen innom årets QuakeCon vil kunne delta i en Doom III-turnering. I tillegg forteller VG at Activision har bekreftet 13. august som utgivelsesdato.

Årets QuakeCon starter den 12. august og arrangørene har akkurat gitt ut en pressemelding hvor de forteller at de vil holde verdens første Doom III-mesterskap. 128 spillere vil få kjempe mot hverandre, og premiene vil bestå av raske datamaskiner og utstyr. I og med at Doom III ikke har blitt gitt ut enda, vil ingen ha fått tid til å øve seg, noe som vil si at det kun er spillernes evner som avgjør mesterskapet.

Hvis du er i ferd med å pakke sakene for å dra til Texas, hvor QuakeCon-messen holdes, slik at du kan oppleve Doom III før alle andre bør du imidlertid være klar over at du sannsynligvis ikke vil tape mye på å bli hjemme. VG hevder nemlig å ha fått bekreftelse fra Activision om at fredag den 13. august er Doom III sin offisielle utgivelsesdato.

Denne datoen har i en periode vært profilert på nettbutikker som Play.com, og alt av rykter den siste tiden tyder på at det mest sannsynlige er en utgivelse tidlig i august. Ærlig talt virker fredag den trettende som en høyst passende dato for Doom III-utgivelsen, så vi satser på at VG har rett.

Siste fra forsiden