Nytt om Gothic III

Piranha Bytes er for tiden opptatt med å svare på spørsmål fra spillermiljøet om det kommende rollespillet Gothic III.

Etter en lang periode hvor ting har sett relativt mørkt ut for tilhengere av rollespill av den tradisjonelle, vestlige typen, ser 2006 ut til å kunne bli et rimelig godt år. Ikke bare får vi The Elder Scrolls: Oblivion og Neverwinter Nights 2, men tyske Piranha Bytes er på vei til å fullføre det tredje spillet i den kritikerroste Gothic-serien.

Gothic III vil inneholde mer frihet og et mindre lineært gameplay enn tidligere Gothic-spill. Du kjemper mot et enkelt mål, men underveis kan du gjøre ting på din måte og alliere deg med de du synes passer best for deg og dine synspunkter. Spillet kommer med en rekke ulike avslutninger, og hvilken du får avhenger av hvilke valg du har gjort underveis.

Det hele foregår i en verden hvor de hensynsløse orkene fullstendig har tatt over makten. Menneskene lever enten i slaveri, eller i skjul i mørke skoger hvor de lett kan rømme om noen skulle få ferten av dem. Det finnes i hovedsak to grupper mennesker; de som lever i byene, under orkenes kontroll, og de uavhengige opprørerne, og du kan selv velge hvilken av disse fraksjonene du vil støtte.

Skaperne av Gothic III har i den siste tiden svart på en rekke spørsmål fra spillermiljøet. Nøyaktig hva som er ny informasjon og hva som har vært kjent fra før er litt vanskelig å si, men tråden i det offisielle forumet inneholder en rekke interessante godbiter for de som gleder seg til dette spillet. Du finner hele diskusjonen her (og vær oppmerksom på at utviklerne vil legge ut flere svar i løpet av tiden som kommer):

Siste fra forsiden