Nytt om GTA: San Andreas

Rockstar har gitt ut mer ny informasjon om GTA: San Andreas. Her får vi vite om bulldozere, lastebiler og rollespillelementer.

Som kjent vil hovedpersonen i GTA: San Andreas måtte spise og trene regelmessig for å holde seg i form. Nå har Rockstar fortalt at rollespillelementene i dette spillet strekker seg lengre enn som så. Våpen vil han for eksempel slite med å bruke i starten, men etter som han får øvelse vil han bli bedre og bedre til å bruke dem.

Evnene hans bestemmer nøyaktigheten på skuddene, hvor lang tid det tar å lade og hvor raskt han kan skyte. Dessuten vil han bli bedre til å bevege seg med enkelte typer våpen (løpe sidelengs eller bakover, for eksempel) jo mer han bruker et våpen. Etter hvert vil han til og med kunne bruke to våpen samtidig.

Flyene i San Andreas vil være langt mer manøvrerbare enn tidligere, og i tillegg vil du få en høydemåler på skjermen når du bruker dem, slik at du får mer kontroll over det som skjer. Dermed ligger alt til rette for luftakrobatikk av høy klasse, og til nå vet vi at vi får leke med en ny versjon av Dodoen fra GTA 3, samt et sprøytningsfly.

For mer moro kan du sette deg bak rattet på 18-hjuls trailere, og ta jobber for et selskap som heter "RU Haul". Disse oppdragene fungerer som drosjeoppdragene i GTA: Vice City, og belønningen du får avhenger av hva slags last du har med. I og med at dette er et GTA-spill sier det seg selv at lasten ikke alltid er lovlig, og jo høyere belønningen er, jo flere politibiler kan du forvente å måtte kjempe mot på veien.

Naturligvis får du også andre muligheter til å tjene raske penger, og i ødemarken mellom byene finner du en rekke mesterskap du kan melde deg på, i disipliner som motocross og offroadsykling. Noe av det beste med de tidligere spillene i serien var muligheten til å bare ha det moro uten å følge historien, og dette aspektet av spillet ser ut til å bli kraftig utvidet i GTA: San Andreas.

Blant de nye kjøretøyene vi får leke oss med har vi en fullstendig fungerende bulldoser, en skurtresker, en gressklipper og en ATV. Vi ser spesielt frem til å skape kaos med bulldoseren, som kan ødelegge deler av miljøet og brukes til å fjerne eller velte uønskede biler. Nå mangler vi bare en gravemaskin.

Rockstar har også lansert noen nye og humoristiske "falske" nettsteder i forbindelse med spillet. Du finner de relevante lenkene nederst på siden.

Siste fra forsiden