Nytt om Half-Life 2-episodene

PC Gamer har snakket med Valve om planene deres for episodebaserte Half-Life 2-spill.

Half-Life 2: Aftermath heter som kjent nå Half-Life 2: Episode 1, og vil følges av Half-Life 2: Episode 2, som allerede er under utvikling. Nå har PC Gamer snakket med Valve om de videre planene for episodebaserte Half-Life 2-spill. Nettstedet Firingsquad har tatt en titt på artikkelen, og her er den viktigste informasjonen.

De to episodene som allerede er under utvikling hos Valve, utvikles av to forskjellige utviklerteam. Når Half-Life 2: Episode 1 er ferdigutviklet, vil teamet bak denne gå videre til Half-Life 2: Episode 3. Det fortelles også at de tre første episodene vil være en trilogi, som konkluderer historien som ble startet i det originale spillet.

Dette betyr imidlertid ikke at vi er ferdige med Half-Life 2 når Episode 3 lanseres, en eller annen gang i fremtiden (Valves opprinnelige plan var å lansere episodene med et par-tre måneders mellomrom, men nå har de gått bort fra et fastsatt lanseringsskjema). Et ukjent team utenfor Valve jobber nemlig allerede med Episode 4, som vil komme med en ny og uavhengig historie.

Artikkelen snakker også litt om andre ting, og her røpes det at Gabe Newell drømmer om et tredjepersons taktisk spill som foregår i Half-Life-universet. Om dette er noe vi får se mer til i fremtiden, finner vi ut når den kommer.

Siste fra forsiden