Nytt om Rise of the Argonauts

Det nyeste nummeret av Game Informer har noen ferske detaljer om actionrollespillet Rise of the Argonauts.

Actionrollespillet Rise of the Argonauts kommer fra Liquid Entertainment og Codemasters, og skal lanseres til neste år. I følge den offisielle pressemeldingen tar spillet oss med tilbake til det eldgamle Hellas, i en verden der de greske gudene er virkelige og helter som Jason, Hercules og Atalanta virkelig eksisterer. Vi loves omfattende utforsking, episke oppdrag og brutal kamp.

Nå har Game Informer kommet med litt ny informasjon om spillet, videreformidlet av alltid like oppvakte Firingsquad. Artikkelen ser ut til å bekrefte at spillet kommer til Xbox 360 og PS3 i tillegg til PC (pressemeldingen snakket kun om "ledende konsollplattformer"), og forteller at handlingen spinnes rundt myten om Jason og argonautene, som er på jakt etter det gylne skinn.

Spillet lar deg legge ut på en reise gjennom en gruppe hellenske øyer, ved hjelp av skipet Argo. Underveis får du slå deg sammen med nye kompanjonger, og det vil også være mulig å spille kampanjen med en venn. Spillet får kamp i sanntid, og du kan påkalle gudenes hjelp om du sliter. Det eldgamle Hellas bringes til live ved hjelp av Unreal 3-motoren.

Siste fra forsiden