Nytt om WoW og Guild Wars

ArenaNet har kunngjort lanseringsdatoen til Guild Wars: Sorrow's Furnace, og Blizzard har fortalt at World of Warcraft har over fire millioner abonnenter.

Skaperne av Guild Wars, ArenaNet, har nå fortalt at miniekspansjonen Guild Wars: Sorrow's Furnace vil lanseres 7. september. Sorrow's Furnace vil være gratis for alle brukere, og lastes automatisk ned når du logger inn. Ekspansjonen tilbyr to store områder; Grenth's Footprint og Sorrow's Furnace, med massevis av nytt innhold, slik som monstre, skatter, våpen og lignende. De to områdene er spesielt designet for erfarne spillere med høyt utviklede spillfigurer.

I tillegg vil musikktjenesten DirectSong lansere ny musikk til spillet i forbindelse med lanseringen av ekspansjonen. Denne vil være gratis, og vil i tillegg inneholde litt materiale fra den første komplette musikkoppgraderingen til Guild Wars, som vil lanseres mot slutten av september. For mer informasjon om det suksessrike onlinespillet Guild Wars kan du besøke det offisielle nettstedet til spillet.

ArenaNet er ikke de eneste som har suksess med onlinespillene sine. Blizzard har nylig kunngjort at World of Warcraft har fått over én million abonnenter i Nord Amerika, og over fire millioner abonnenter på verdensbasis. Det er, som de fleste sikkert er enig i, et temmelig enormt tall, og fortsetter det slik vil det nok ikke ta lang tid før Warcraft sin verden har flere innbyggere enn Norge. Spillet har nå blitt lansert i størstedelen av verden (inkludert Kina), og vil lanseres i Taiwan senere i år.

Om du ønsker å finne ut om alt oppstyret rundt World of Warcraft er berettiget, kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden