Nytt Parasite Eve til PSP

Fra mobil til håndholdt konsoll

Square Enix vil utgi Parasite Eve III på Sonys håndholdte.

I fjor annonserte Square Enix at de jobber med det tredje spill i Parasite Eve-serien. Mange fans ble nok skuffet da de kunngjorde at spillet var under utvikling for mobiltelefoner, men nå kan også PSP-eiere se fram til nye eventyr med Aya Brea.

Skjermbilde fra den åtte år gamle forgjengeren til Playstation.

Under en presentasjon av sine fremtidige spill viste Square Enix fram en ny versjon av et kort filmklipp de spilte under fjorårets Tokyo Game Show. Ifølge Gamespot var det ikke så mye nytt i klippet, men på slutten ble det annonsert at spillet kommer på PSP. Noen slippdato ble ikke nevnt.

Spillet har fått tittelen Parasite Eve: The 3rd Birthday og foregår et par år etter hendelsene i Parasite Eve II. De muterte vesenene som herjet i de to foregående spillene har forsvunnet, men en ny type fiende har tatt deres plass. Et nytt våpen som kalles «Overdrive» blir utviklet for å kverke monstrene, og vår heltinne Aya Brea er den eneste som kan bruke det.

Square Enix har foreløpig ikke røpet noe om hvordan spillet blir, men det kan godt tenkes at det vil følge i sine forgjengeres fotspor. De tidligere Parasite Eve-spillene var en blanding av Resident Evil og rollespill.

Siste fra forsiden