Nytt Prince of Persia på vei

Prinsen inntar en ny generasjon

Ubisoft har annonsert at et helt nytt Prince of Persia skal slippes mot slutten av året.

Da Ubisoft børstet støvet av den ærverdige spillserien Prince of Persia i 2003 innførte de samtidig en liten innovasjon i actioneventyrsjangeren med hovedpersonens evne til å kontrollere tiden. Nå hevder Ubisoft de er klare til å gi sjangeren enda et spark i rumpa med et helt nytt Prince of Persia.

Foreløpig er det ikke mye Ubisoft ønsker å avsløre om det nye prosjektet, bortsett fra at det kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Det skal få en helt ny visuell stil, og Ubisoft lover at det jobbes med en ny type spillbarhet. Nøyaktig hva de mener med det vil de foreløpig ikke utdype.

Ubisoft har åpnet en nettside for det nye Prince of Persia, men foreløpig er det bare en fristeside hvor mørk masse fortærer lysende skrift. Mai-utgaven av det britiske spillbladet Edge har i følge Ubisoft den første konkrete informasjonen om spillet.

Det nye Prince of Persia-spillet er under utvikling hos Ubisofts Montreal-studio (som står bak Assassin's Creed og de tre forrige Prince of Persia-spillene) og skal etter planen utgis mot slutten av året. En DS-utgave, utviklet fra grunn av med egen historie og figurer ventes på samme tidspunkt.

Siste fra forsiden