Nytt PSP-spill fra Japan

Kortbasert taktikk

Det taktiske kortrollespillet Neverland Card Battles kommer snart på engelsk.

Nok et japansk rollespill finner veien til vesten, men dessverre dreier det seg foreløpig bare om en amerikansk utgivelse. Denne gangen får amerikanerne det taktiske, turbaserte kortspillet Neverland Card Battles til PSP.

Et meteorkort?

Neverland Card Battles er utviklet av Idea Factory, en utvikler som er forholdsvis ukjent i vesten. Spillet kom opprinnelig til Playstation 2, men Yuke’s og Atlus, som jobber med den engelske utgaven, har oppdatert spillet og overført det til PSP.

– Den opprinnelige, japanske versjonen av Neverland Card Battles ble veldig godt mottatt og vi mener det er det beste kortrollespillet som finnes. Vi har oppdatert og optimalisert Neverland Card Battles for det håndholdte markedet og vil til høsten bringe et av de beste kortstrategispillene noensinne til PSP, skryter Yuke’s Ken Koyama i en pressemelding.

Oppdateringene består blant annet av nye mellomsekvenser, forbedret grafikk og lyd og muligheten til å spille trådløst mot andre.

Neverland Card Battles foregår i en fantasiverden hvor mennesker og demoner ligger i konstant krig med hverandre. Denne konflikten er i ferd med å frigjøre en ond gud med et brennende ønske om å lage dommedag. Som krigeren Galahad er det din oppgave å sørge for at guden forblir innestengt i tempel sitt.

Spillet blander taktikk med kortsamling. Du kan sette sammen et sett med kort fra over 200 forskjellige kort med ulike egenskaper. Kortene kan for eksempel brukes til å tilkalle monstre eller bruke magi.

Atlus står for utgivelsen i USA, men de slipper ikke spill i Europa. Forhåpentligvis kan noen andre snappe opp utgiverrettighetene.

Siste fra forsiden