Nytt rollespill fra Flagship

Folkene bak Hellgate: London har fortalt at de har opprettet et nytt studio, som jobber med et nytt rollespill.

Flagship Studios ble dannet etter at en gruppe veteraner fra Blizzard bestemte seg for å starte sitt eget spillselskap. Nå har de kunngjort at de har utvidet virksomheten med et nytt studio, Flagship Seattle. Dette studioet ledes av Travis Baldree, som var ansvarlig for det populære rollespillet Fate.

Det første spillet fra Flagship Seattle heter Mythos, og er et onlinebasert rollespill som skal brukes for å teste nettverksteknologien bak storsatsningen Hellgate: London. Vi har ikke spesielt mange detaljer om det nye rollespillet, men det ser ut til å sikte mot det samme markedet som Fate, altså mer gjennomsnittlige spillere og ikke typiske rollespillfantaster.

Mythos skal distribueres over nettet, og det er for øyeblikket ikke snakk om noen butikklansering av dette spillet. Lanseringen vil finne sted til neste år. Travis Baldree forteller at han regner det som en ære å få lov til å være med på dannelsen av Flagship Seattle, og han er sikker på at Mythos vil putte studioet på kartet og bli en integrert del av "Flagship Studios-opplevelsen".

Siste fra forsiden