Nytt rollespill på vei

Gamecloud har fått den første informasjonen om rollespillet Two Worlds, til Xbox 360 og PC.

Gamecloud har funnet ut at Topware Interactive (den amerikanske grenen av Zuxxez - selskapet bak Earth-serien) jobber med et nytt rollespill til Xbox 360 og PC. Dette har fått navnet Two Worlds, og Topware-sjefen James Seaman hevder at det blir det mest imponerende rollespillet vi noensinne har sett, takket være de grafiske mulighetene til Xbox 360 og nye grafikkort for PC.

Spillet skal etter planen lanseres mot slutten av 2006, og foregår i en middelalderverden hvor det gode og det onde kjemper om menneskenes sjeler. Seaman forteller at historien fortelles på en ikke-lineær måte, slik at spilleren får mange muligheter til å påvirke hendelsene og oppleve ulike avslutninger.

I tillegg loves vi en mengde laug ("guilds"), spillområder og detaljerte ikke-spillende figurer, og Seaman hevder at måten spilleren får erfaring på er mer realistisk og interessant enn i andre spill i sjangeren. Dessuten trekker han frem håndkamp som et element der spillet vil bane vei. Two Worlds kommer med en omfattende enspillerkampanje, samt mulighet for spill over nettet (gratis).

TopWare og Metropolis Software kunngjorde et spill som het Two Worlds allerede for fem år siden, men det er ikke klart om dette er en videreutvikling av det samme spillet eller om det er et helt nytt spill. Two Worlds fra 2000 var et tredjepersons rollespill hvor handlingen foregikk i fremtiden.

Siste fra forsiden