Nytt Spider-Man-spill på vei

Liten edderkopp i stor by

Activison har offentliggjort actionspillet Spider-Man: Web of Shadows.

Activisions Spider-Man-spill har rent kvalitetsmessig plassert seg overheleskalaen og har tatt for seg historier fra både tegneseriene og filmene med Tobey Maguire. Nå prøver utgiveren seg med et nytt tegneseriebasert spill med Spider-Man: Web of Shadows.

Spillets offisielle nettside ble nylig åpnet, men foreløpig er det ikke stort mer en en teaser-trailer der. Men Activision har røpet litt om både historien og spillbarheten til nettstedet Yahoo.

Storby under angrep

I Spider-Man: Web of Shadows blir New York invadert av en ondsinnet og uidentifisert fiende. Mens politiet strever med å forhindre totalt kaos har superhelter og skurker sin fulle hyre med å overleve angrepet og beskytte sivilbefolkningen. Det blir opp til Spider-Man å ta affære og redde byen, og kanskje resten av verden, fra ødeleggelse.

Spillet kjører på en oppgradert utgave av motoren som har blitt brukt i tidligere tredjepersons Spider-Man-spill. Du får igjen muligheten til å fritt utforske New York, men denne gangen skal valgene du tar få langt større konsekvenser en tidligere. Hvem du velger å hjelpe eller hindre kan avgjøre hvilke helter og skurker som hjelper deg i det endelige oppgjøret med ondskapen.

Andre nyheter i Web of Shadows er muligheten til å ignorere folks bønner om hjelp og istedet fokusere på egen vinning. Hvor slem Spider-Man får lov til å være er ikke avslørt ennå, men han vil få problemer med å håndtere befolkningen om de mister tilliten til den ellers så hjelpsomme edderkoppen.

Utvidet kampsystem

Kampsystemet skal også få seg en justering. Denne gangen vil utvikleren la spilleren kjempe mer i luften og på veggene. Du skal visstnok kunne starte en kamp på bakkeplan, for så å fortsett kampen opp langs en skyskraper og avslutte i luftrommet over gatene. Sømløs overgang fra luftakrobatikk til nevekamp skal vektlegges.

Som en del av markedsføringen har Activision tenkt å la fansen selv være med å bestemme litt over innholdet i Web of Shadow. På spillets offisielle nettside er det derfor en nedtellingsklokke som forteller hvor lenge det er igjen av nåværende avstemning. Akkurat nå kan man stemme på hva man vil se i neste trailer.

Spider-Man: Web of Shadows skal utgis på samtlige plattformer og er under utvikling hos Treyarch og Shaba Games. Det er foreløpig ikke fastsatt noen slippdato.

Siste fra forsiden