Nytt spill fra Desert Combat-utviklere

Folkene bak Desert Combat jobber med et førstepersons skytespill som heter Frontlines: Fuel of War.

Kaos Studios er et nytt internt THQ-studio som består av folkene fra Trauma Studios, utvikleren bak Desert Combat-modifikasjonen til Battlefield 1942. Trauma Studios ble til alles store overraskelse lagt ned kort tid etter at Digital Illusions kjøpte det, men THQ reddet dagen og gav de arbeidsløse spillutviklerne en ny jobb og et nytt studio.

Nå har THQ fortalt hva det er Kaos Studios driver på med for tiden. Studioet jobber med et førstepersons skytespill som heter Frontlines: Fuel of War, hvor Western Coalition (USA og Europa) og Red Star (Russland og Kina) gjør det de kan for å utslette hverandre. Grunnen til denne konflikten er selvsagt verdens stadig minkende oljeforekomster.

Frontlines foregår i en nær fremtid, og kommer med over 60 våpen og kjøretøy. Spillet har en omfattende og ikke-lineær enspillerdel, men det er utvilsomt flerspillerdelen som vil få mest oppmerksomhet i tiden som kommer. Her må hvert lag kjempe for å presse frontlinjen sin fremover, slik at de gradvis tar over fiendens territorium og ressurser.

Frontlines: Fuel of War kommer til PC, Xbox 360 og PS3, og lanseringen vil finne sted til høsten neste år.

Siste fra forsiden