Nytt Syndicate på trappene?

Oppfølger fra Riddick-skaperne?

Det ryktes at Starbreeze jobber med et nytt Syndicate-spill.

Computer and Video Games vil ha det til at det svenske spillstudioet Starbreeze, som har titler som The Darkness og Chronicles of Riddick på rullebladet, jobber med et nytt spill i Syndicate-serien.

I februar fortalte vi at Starbreeze samarbeidet med Electronic Arts om et nytt spillprosjekt. Dette hadde fått navnet Redlime, og i en offisiell pressemelding fortalte EA at det var basert på en av deres klassiske serier.

Nå ser det altså ut til at denne klassiske serien er Syndicate, om Computer & Video Games har rett. Syndicate debuterte i 1993, og ble skapt av Peter Molyneux (som nå er aktuell med sitt Fable 2) og teamet hans i Bullfrog.

Det første Syndicate-spillet kom til flere plattformer (blant annet PC og Amiga), og var et taktisk actionspill der du kontrollerte kybernetiske agenter for å bekjempe rivaliserende selskaper i en dyster fremtidsverden.

Starbreeze ble nylig ferdig med The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, som for øyeblikket ikke har noen utgiver etter at det ble droppet av Activision Blizzard.

Siste fra forsiden