Nytt Zelda-spill kommer til Nintendo 3DS

Triforce Heroes lar tre spillere oppleve eventyret sammen.

Nintendo annonserte tirsdag ettermiddag at et nytt spill i den populære The Legend of Zelda-serien er i emning. Dette skal ha et flerspillerfokus, ikke ulikt de gamle Four Swords-spillene til Gameboy Advance og GameCube.

The Legend of Zelda: Triforce Heroes slippes høsten 2015 til Nintendo 3DS, og lar opptil tre spillere dra ut på eventyr sammen. Tidligere Zelda-spill med et fokus på flerspiller har vært mer konkurransefokuserte, men denne gangen handler det om samarbeid fremfor konkurranse.

På kjempers skuldre

Nå kan Link være et ekte moteikon.

En ny totem-mekanikk lar spillerne stå på hverandres skuldre slik at de kan nå opp til nye høyder og treffe utilgjengelige mål. Områdene du utforsket er tilpasset for flere spillere. Hvis man heller ønsker å spille alene kan man bytte mellom de tre ulike utgavene av helten Link i spillet.

Der man i tidligere Zelda-spill fikk nye evner og ferdigheter fra våpnene man ervervet i løpet av reisen, kan man i Triforce Heroes bytte mellom forskjellige typer antrekk. Et samuraikostyme lar Link fremføre sitt patenterte snurreangrep, mens en bombedrakt gir deg tilgang på eksplosiver.

Klesmekanikken kommer av at denne utgaven av Hyrule er et motebevisst sted der mange forskjellige mennesker mener de er den legendariske helten som skal redde verden.

Nintendo viser mer fra alle spillene sine tirsdag kveld.
Følg sendingen fra Nintendo Tree House her »

Trailer fra spillet. (Video: Nintendo)

Siste fra forsiden