Nyversjon av The Witcher forsinket

Tålmodighet er en dyd

Den store oppdateringen til The Witcher utsettes, samtidig som CD Projekt jobber med en konsollutgave av spillet.

I februar annonserte polske CD Projekt at de jobbet med en stor oppdatering til rollespillet The Witcher. Denne skal ikke bare selges i butikkene som en ny versjon, men skal også gies gratis til de som allerede har kjøpt spillet.

Jeg tviler på at det skjegget er ekte.

Oppdateringen skulle egentlig komme denne måneden, men nå ser det dessverre ut til at tilhengerne må vente litt til før de kan oppleve monsterjegeren Geralts eventyr i forbedret utgave. Ifølge nettstedet WorthPlaying (som har hentet informasjonen fra et intervju på den polske nettsiden Grrr.pl) blir ikke oppdateringen ferdig før i august eller september.

Det jobbes også med en konsollutgave av The Witcher, og produksjonssjef Maciej Sachmacinski sier CD Projekt har kommet godt i gang med arbeidet, men vil foreløpig ikke disktutere noen slippdato.

Den nye versjonen av The Witcher skal rette på flere feil som kritikere og fans av originalen kom med, samt tilby noen nye eventyr og redigeringsverktøyet D’jinni. De engelsk-og-tyskspråklige utgavene av spillet skal dessuten bli grundig oppusset med nye stemmeskuespillere og forbedret dialog.

En del av det nye innholdet og forbedringene ble sluppet i forrige måned sammen med en beta-versjon av redigeringsverktøyet.

Det er foreløpig ikke fastsatt noen nøyaktig dato for når oppdateringen skal være ferdig.

Siste fra forsiden