Oblivion kommer på én DVD

Ryktene om at Oblivion vil komme på flere DVD-plater er nå avkreftet.

The Elder Scrolls IV: Oblivion er et spill det av flere grunner er knyttet mange forventninger til. Rollespillelskere gleder seg til å få en virkelig storproduksjon i en sjanger som har vært preget av lavbudsjettstitler i lange tider, mens tilhengere av Fallout-universet venter i spenning på å se hva Bethesda får til med Oblivion, noe som kanskje gir dem en viss idé om hvordan Fallout 3 kommer til å arte seg.

I tillegg er det mange som er spente på hvor mange DVD-plater Oblivion blir lansert på - det ser nemlig ut til å bli det til nå største spillet til Xbox 360, og om det ikke får plass på en enkelt DVD-plate, er det en ganske klar indikasjon på at Microsoft tabbet seg ut når de bestemte at konsollen deres kun skulle ha en ordinær DVD-spiller (mens PS3 kommer med Blu-ray-stasjon).

Heldigvis virker det som folk kan ta det med ro enn så lenge - i forumet til Bethesda Softworks har nemlig en av utviklerne på Oblivion avkreftet at spillet kommer på flere DVD-plater. Dermed ser det ut som hele fantasiriket Cyrodiil får plass på en eneste liten DVD-plate.

The Elder Scrolls IV: Oblivion er ventet lansert i løpet av våren, til Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden