Oblivion lanseres i mars

I en fersk e-post fra 2K Games går det frem at et av årets største rollespill lanseres allerede i mars.

Oblivion blir det neste rollespillet i den populære The Elder Scrolls-serien. Det blir ingen direkte etterfølger til Morrowind, men foregår i den samme spillverdenen og vil bygge videre på det åpne og frie gameplayet vi kjenner både fra Morrowind og tidligere spill. Som i tidligere Elder Scrolls-spill vil du få muligheten til å utforske slik du selv ønsker det.

Naturligvis vil spillet inneholde en haug av sideoppdrag og en rekke ulike fraksjoner som du kan bli medlem av og fullføre oppdrag for, slik at du kan stige i gradene og få økt innflytelse i spillverdenen. Et system som kalles "Radiant AI" vil sørge for at personene i spillverdenen føles levende, og gir dem muligheten til å gjøre sine egne valg basert på verden rundt dem.

I en e-post fra 2K Games, som også er bekreftet av den norske distributøren, er lanseringsdatoen satt til 24. mars. Spillet slippes på Xbox 360 og PC, og en spesialutgave for hver plattform lanseres samtidig. Spesialutgavene inneholder blant annet en dokumentar om utviklingen av spillet, en gullmynt og guide til spillverdenen.

En anmeldelse kommer forhåpentligvis rundt lansering. For mer informasjon om Oblivion anbefaler vi en titt på vår tidligere dekning.

Siste fra forsiden