Oblivion utsatt til neste år

Take 2 har kommet med nyhetene mange har fryktet; Oblivion blir ikke klart verken til Xbox 360-lanseringen eller julehandelen.

Noe av det Microsoft var mest stolte av på Xbox 360-introduksjonen på E3 var at konsollen deres kom til å få et fullverdig rollespill ved lansering. Skuffelsen må derfor være stor hos den amerikanske giganten nå som Take 2 (som gir ut spillet under 2K Games-merket deres) har kunngjort at vi ikke får se Bethesda Softworks sitt storslagne rollespill før neste år.

I den nyeste finansrapporten deres har de flyttet lanseringen av spillet til perioden mellom februar og april 2006, og i følge Take 2-sjefen Paul Eibeler er det Bethesda som har bedt om utsettelsen. De skal ha behøvd ekstra utviklingstid for å sikre at spillet lever opp til spillernes forventninger. Utsettelsen gjelder både PC og Xbox 360-versjonen av spillet.

Det er nok ikke bare Microsoft som er skuffet over denne nyheten; Oblivion er et av årets mest etterlengtede spill, både på Xbox 360 og PC. Når det nå ikke kommer til noen av plattformene før neste år, er nok det en deprimerende nyhet for mange. Heldigvis er det fortsatt nok av gode spill å bruke resten av året på, spesielt på PC (som er inne i en svært sterk periode for tiden).

Siste fra forsiden