Obscure: Learn about Fear

Nå kan endelig PC-eiere finne ut hvordan dette spennende grøsserspillet fungerer i praksis.

Obscure: Learn about Fear er et grøsserspill som på mange måter minner litt om Silent Hill-spillene, men som kommer med en hel rekke særegenheter som gjør spillopplevelsen rimelig unik. En av disse særegenhetene er muligheten for at to spillere kan samarbeide om å løse det grufulle mysteriet spillet bygger på, og heldigvis er denne funksjonen med i PC-utgivelsen. Det var jo ærlig talt liten grunn til å ta den ut, men å droppe kooperativt spill i PC-versjoner av spill ser ut til å være populært for tiden, så det var nok mange som engstet seg litt.

I demoen av Obscure får du oppleve den interaktive introduksjonssekvensen til spillet. Her får du rollen som unggutten Kenny, som befinner seg på Leafmore High etter at skolen har stengt. En eller annen person stjeler skolesekken din, og for å få denne tilbake må du ned i en skummel kjeller. Her får du demonstrert en rekke av spillets elementer, og det skal også være mulig å prøve muligheten for to spillere samtidig her nede.

Dessverre er denne demoen svært kort - tar du deg god tid er du nok likevel ferdig innen et kvarter. Har du bredbånd bør du definitivt ta en titt på den, men ISDN-eiere bør nok stå over. Du finner den 320 MB-store filen her:

Siste fra forsiden