Obsidian lager Alien-rollespill

Sega har nå offisielt bekreftelse at det er Obsidian Entertainment som står for utviklingen av Alien-rollespillet.

For et par dager siden ble det klart at Sega hadde sikret seg rettighetene til å lage spill basert på de klassiske grøsser/actionfilmene i Alien-serien. Kommende Alien-spill inkluderer et førstepersons actionspill og et rollespill, og disse kommer i 2009.

Takket være en liten glipp på nettstedet sitt røpte de også hvem som skulle utvikle disse spillene - Gearbox Software skulle ta seg av actionspillet, mens Obsidian Entertainment skulle jobbe med rollespillet.

Nå har Sega offisielt bekreftet at det er Obsidian Entertainment som står for Alien-rollespillet. De forteller at spillet kommer til neste-generasjons konsoller og PC, og at Obsidian vil dra nytte av sin erfaring med utviklingen av de kritikerroste rollespillene Knights of the Old Republic II og NeverWinter Nights 2.

Sega forteller også at rollespillet vil bygge på de opprinnelige filmenes distinkte visuelle stil og atmosfære, samtidig som det utnytter seg av kraften i de nye konsollene til å levere en helt annerledes og unik Alien-opplevelse.

Faergus Urquhart, som er sjef hos den amerikanske rollespillutvikleren, forteller at de synes det er fantastisk å jobbe med Sega, og at de ønsker å levere den perfekte Alien-opplevelsen for gamere verden over. I tillegg ser de på muligheten til å lage et rollespill basert på en så kjent lisens som en stor ære.

Siste fra forsiden