Ødelegg New York i Prototype

Folkene bak The Incredible Hulk: Ultimate Destruction er tilbake med et nytt, destruktivt actionspill.

Radical Entertainment har nå sluppet de første detaljene om Prototype, et åpent actionspill i samme gate som deres tidligere spill, The Incredible Hulk: Ultimate Destruction og Scarface: The World is Yours. Nettstedet Gamespot har hentet informasjon om spillet fra det amerikanske bladet Game Informer.

Prototype følger Alex Mercer, en fyr som har fått superkrefter gjennom et mislykket eksperiment. I tillegg har han fått den litt uhyggelige egenskapen at når han dreper en person, kan han absorbere offerets minner, egenskaper og utseende. Det vil si at han får mulighet til å «bli» de personene han har drept, noe som utvilsomt kan komme godt med i ulike situasjoner.

Ved å absorbere døde fiender (eller bare uheldige forbipasserende) vil du også påvirke Mercers biomasse, slik at han blir sterkere og kan gjøre nye og farligere ting med kroppen sin (som å forvandle den til et våpen eller få skjoldhud).

Gamespot forteller at spillet foregår i Manhattan (i New York), og at du selv kan velge om du vil snike deg så godt som ubemerket rundt i bydelen, eller om du vil forvandle den til den reneste krigssone. Spillet kan også spilles i samarbeid med andre.

Prototype skal i følge Game Informer komme til Xbox 360 og PS3 til neste år, men Gamespot har også oppdaget at en stor nettbutikk har en PC-versjon i databasen sin, så det er mulig PC-eiere også får tilgang på spillet. Utgivelsen er det Vivendi Universal Games som vil stå for.

Siste fra forsiden