Officers

Her er en spillbar demo av strategispillet Officers, hvor vi nok en gang må tilbake til andre verdenskrig.

Officers er et strategispill hvor handlingen foregår under andre verdenskrig. Game Factory Interactive beskriver spillet som et massivt sanntidsstrategispill hvor de individuelle kartene er på opp til 25 kvadratkilometer, og kan fylles av opp til 1500 enheter som kjemper samtidig.

I spillets kampanje kan du spille som de allierte, og kjempe mot tyskernes planer om verdensherredømme. I de store slagene vi får servert må vi koordinere forsyningslinjer, gjøre taktiske beslutninger som kan få store konsekvenser, utføre oppdrag både på natten og dagen og utnytte oss av ulike kjøretøy og andre former for kamputstyr.

Totalt får vi over 70 forskjellige kjøretøy, inkludert stridsvogner, artilleri og fly. Enhetene kan oppgraderes, og spillet kommer med enkelte rollespillelementer. Terrengene skal være ødeleggbare, og grafikken skal visstnok holde et svært høyt nivå (for å sikre nøyaktig lyssetting modelleres for eksempel månens og solens bevegelser nøyaktig).

Om du har lyst til å teste om Officers er like godt som de russiske utviklerne hevder, kan du laste ned den nylanserte demoen. Denne inneholder et oppdrag der vi får ta del i den velkjente invasjonen av Normandie, hvor du må lede styrkene dine gjennom de tyske forsvarsverkene. Demoen er på 640 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

NB: Demoen støtter ikke Windows 2000.

Siste fra forsiden