Offisiell kunngjøring av Lost-spill

Nå har den offisielle kunngjøringen fra Ubisoft kommet; den populære TV-serien Lost blir spill i 2007.

I går fortalte vi at TV-serien Lost skulle spillmatiseres, noe som skapte mange reaksjoner på forumet vårt. De aller fleste så ut til å mene at serien egnet seg dårlig som spill, men her er åpenbart Ubisoft svært uenige. I dag kom den offisielle kunngjøringen om Lost-spillet, og med den har vi fått litt mer informasjon.

Spillet skal utvikles hos Ubisoft Montreal, som etter suksesser som Splinter Cell, Far Cry Instincts og Prince of Persia har begynt å få et rimelig godt rykte på seg i spillindustrien. Lanseringen vil finne sted i 2007, og spillet kommer til konsoller (både stasjonære og bærbare) og PC. Nøyaktig hvilke konsollplattformer det er snakk om vet vi ikke.

Ubisoft vil jobbe sammen med skribenter og produsenter fra TV-serien, og ser ikke ut til å baseres direkte på handlingene i selve serien. Lost-produsent Bryan Burk forteller at de nå får mulighet til å fortelle nye og interaktive historier som foregår i Lost-universet, og at de gleder seg til å være med på utviklingen av spillet.

Siste fra forsiden