Ondsinnede eventyr med Overlord

Codemasters har nylig signert Overlord, et spennende actioneventyr der du får velge om du vil være ond eller grusomt ond.

Triumph Studios (folkene bak Age of Wonders) har vært stille en stund, og nå ser vi hvorfor. De har nemlig vært opptatt med utviklingen av Overlord, et innovativt actioneventyr hvor du våkner opp i ruinene av tårnet til en ond hersker. Han har lenge vært død, men smådemonene hans eksisterer fortsatt, og de er overbevist om at du er en reinkarnasjon av den gamle herskeren deres.

Dette må du selvsagt utnytte deg av, og sammen med en hær av smådemoner legger du ut på en reise for å gjøre livet surt for de andre innbyggerne i fantasiuniverset spillet foregår i. Smådemonene vil kunne kjempe for deg (eller utføre andre oppgaver), og for å overvinne de mange heltene som ønsker å redde verden, må du utnytte deg maksimalt av disse små gremlins-aktige krypene.

Triumph-sjefen Lennart Sas forteller at Overlord tilbyr spillere en stor grad av frihet, og lar dem oppleve klassisk fantasy på en helt ny måte. Spillerne må jobbe sammen med smådemonene for å herje seg gjennom spillverdenen, men de kan også prøve å motstå fristelsen til å være ond. På den måten vil spillerens valg forme verden Overlord foregår i.

Spillet kommer med massevis av sort humor og ironi, og vi får også en mengde parodier på klassiske fantasy-scenarier og kjente figurer. Codemasters forteller at de er kjempefornøyd med å kunne jobbe sammen med Triumph Studios om å bringe noe nytt og friskt til gamere verden over. Overlord kommer til Xbox 360 og PC til sommeren neste år.

Siste fra forsiden