Ondskapen gjenoppstår i Doom 3

Krigen mot onde demoner ser ut til å fortsette, i en ekspansjonspakke til Doom 3.

I går kveld offentliggjorde Activision og id Software at det blir mer Doom på PC. Nå arbeides det nemlig med en offisiell ekspansjonspakke som har fått navnet Doom 3: Resurrection of Evil, og som fortsetter der Doom 3 slapp. Ekspansjonspakken utvikles av Nerve Software (som blant annet har stått for flerspillerdelen i Return to Castle Wolfenstein) i samarbeid med id Software.

I Doom 3: Resurrection of Evil har spilleren fått hendene i en eldgammel magisk gjenstand som visstnok skal inneholde nøkkelen til makten i helvete. Naturligvis er de sure demonene ikke særlig interessert i å dele denne kraften med uforstående, spesielt ikke når de akkurat har fått grundig bank av en liten spirevipp av en marinesoldat (noe som må være temmelig flaut for en demonhær å oppleve). Derfor bestemmer de seg for å finne deg og ta den magiske gjenstanden fra deg. Det blir sannsynligvis også det siste de gjør, men nok om det.

I Resurrection of Evil får vi nye spillområder, karakterer og våpen, inkludert en dobbeltløpet hagle av typen mange av oss husker fra Doom 2. Om vi også får utlevert ei hodelykt eller våpen utstyrt med nattsyn er uvisst, men det er lov å håpe. I tillegg til å bygge videre på enspilleropplevelsen i originalspillet vil pakken ekspandere flerspillerdelen, ved å legge til støtte for åtte spillere samt en rekke nye kart.

Siste fra forsiden