Onimusha 3: Demon Siege

Actionspillet Onimusha 3: Demon Siege er på vei til PC, og her er en spillbar demo.

I Onimusha 3 blir den japanske Onimusha-krigeren Samanosuke Akechi blir slengt 500 år frem i tid, og bytter plass med franskmannen Jacques Blanc (spilt av Jean Reno). Hva som skjer, og hvorfor, er det ingen som helt vet. Men når en fredelig fransk by blir angrepet av Genma-demoner (samtidig som Jacques møter problemer i Japan), blir det klart at den udødelige Nobunaga Oda er på ferde igjen.

Det oppstår stor forvirring, og de to slosskjempene blir nødt til å kjempe hver for seg i kampen mot ondskapen, og for å finne ut hvorfor de har byttet plass i tiden. For første gang i serien er hele spillet i 3D, og ved å skifte mellom Samanosuke og Jacques vil du oppleve forskjellige spillestiler og problemstillinger.

Nå er det klart at også PC-eiere får oppleve avslutningen på Onimusha-sagaen, og i går ettermiddag lanserte Capcom en demo av spillet. Denne er på litt under 100 MB, og inneholder et brett spillbart med to forskjellige våpen. Du finner den her:

Capcom har ikke kunngjort noen utgivelsesdato på PC-versjonen, men nettbutikker som Play.com opererer med en lanseringsdato i slutten av mars. Onimusha 3 er forøvrig ikke det eneste Capcom-spillet Play.com har i listen sin over kommende PC-spill, og om de har rett, kan det se ut som et av fjorårets mest kritikerroste konsollspill kommer til PC. Vi sier bare én ting: Motorsag.

Siste fra forsiden