Oppdatering til Call of Duty 2

Xbox 360-versjonen av Call of Duty 2 har endelig fått den etterlengtede oppdateringen sin, mens Infinity Ward har fortalt litt om hva PC-eiere kan forvente seg.

Flerspillerbiten til Xbox 360-versjonen av Call of Duty 2 har hatt noen problemer, og helt siden spillet ble lansert i fjor har folk etterlyst en oppdatering som kunne fikse disse. Nå har den endelig kommet, og neste gang du logger deg på Xbox Live med Call of Duty 2 vil den automatisk installeres (om du har spillet, da).

Den korte pressemeldingen forteller at oppdateringen gir oss en rekke forbedringer, spesielt i forhold til ytelsen i flerspillerkamper. Dessuten får vi nye muligheter i lobbyen, og de som er verter for flerspillerspill får flere konfigurasjonsmuligheter.

Infinity Ward har også kunngjort litt informasjon om den kommende PC-oppdateringen. I tillegg til den allerede annonserte Punkbuster-støtten, vil den komme med en haug av forbedringer og to nye kart; Rhine og Harbor (sistnevnte er en favoritt fra det originale Call of Duty). Det er ikke klart når PC-oppdateringen kommer ut, men forhåpentligvis slipper vi å vente spesielt lenge, nå som Xbox 360-oppdateringen er ute av veien.

Siste fra forsiden