Oppdatering til Counter-Strike: Source

Lei av å spille Counter-Strike: Source mot mennesker? Den nyeste oppdateringen til spillet legger til datastyrte motstandere.

Noen ganger kan det bli for mye l33t-snakk og beskyldninger om juks (og mistanker om at andre spillere enten lever i konstant "bullet-time" eller gjør noe de ikke helt har lov til). Da kan det være greit å spille mot datastyrte motstandere i stedet for mennesker, og det er nettopp det du får lov til nå som den nyeste oppdateringen til Counter-Strike: Source er ute.

Denne inkluderer nemlig muligheten for å legge til "bot"-er, altså datastyrte motstandere som oppfører seg så menneskelig som mulig. Den nyeste versjonen av den kunstige intelligensen som styrer disse motstanderne kommer med et forbedret "oppmerksomhetssystem", som tar hensyn til en rekke forhold når det skal avgjøres om "bot"-en legger merke til en motstander eller ikke. Dette betyr for eksempel at det er lettere for en ”bot” å se en motstander som løper enn en som kryper.

I tillegg til de nye datastyrte motstanderne, kommer oppdateringen med et nytt kart som skal spilles i spilltypen "Bomb Defusal". Dessuten er flere av de eldre kartene justert litt, for eksempel tillater de_dust2 nå 40 spillere samtidig, mens de_cbble er forandret slik at "bot"-ene kan klatre i stiger. I tillegg løser oppdateringen en rekke småfeil. Du kan laste den ned via Steam.

Siste fra forsiden