Oppdatering til PSP

Hvis du eier en PSP kan du nå laste ned en ny oppdatering, som legger til en rekke nye muligheter.

Den nye oppdateringen (versjon 2.7) gir den håndholdte PSP-konsollen mulighet til å spille de aller fleste populære musikkformatene (som MP3, ATRAC, AAC og WMA), lytte til "podcast"-sendinger (internettbasert radio) og lagre dem til minnestikken og surfe på Flash-baserte nettsider (og bruke annet multimediainnhold laget ved hjelp av Flash).

Dessuten forbereder oppdateringen PSP-konsollen slik at den kan brukes som en mottaker for Location-free TV, som skal lanseres av Sony i mai. Til å begynne med vil ikke denne funksjonaliteten (som tillater folk å se TV hvor som helst) være tilgjengelig i Norge, men forhåpentligvis må vi ikke vente alt for lenge før vi får denne muligheten også her til lands.

For å oppdatere PSP-en din kan du besøke nettstedet Your PSP. Når du har oppdatert til versjon 2.7 kan du også laste ned demoen til det kommende PSP-spillet LocoRoco, som gjøres via spillets japanske nettsted. Informasjon om hvordan du gjør dette finner du hos Eurogamer (du behøver imidlertid ikke laste ned amerikansk firmvare, da artikkelen deres ble skrevet før den europeiske versjon 2.7 kom ut).

Siste fra forsiden