Oppdateringer til Quake IV, BiA 2 og Civ IV

Eiere av Civilization IV, Quake IV og Brothers in Arms: Earned in Blood kan laste ned omfattende oppdateringer til spillene.

I går lanserte Gearbox Software en oppdatering til Brothers in Arms: Earned in Blood. Hovedfokuset i 1.03-oppdateringen er tre nye kart for "skirmish"-modus. Disse heter "Into the Farm", "Across the Marsh" og "Flanked from Above". På Gearbox sitt nettsted er det kommet en interessant blogg-artikkel som forteller litt om det å lage slike kart generelt, og utviklingen av disse spesielle kartene.

Brothers in Arms: Earned in Blood

I løpet av påsken lanserte Firaxis en svært omfattende oppdatering til Civilization IV. Denne gjør en hel rekke små og store endringer i forhold til balanseringen av spillet, legger til nye scenarier og fikser en bråte småfeil. I tillegg har de lansert et modifiseringsverktøy for spillet, som tillater spillerne å lage modifikasjoner med svært omfattende endringer i forhold til hovedspillet.

Firaxis har også lansert et hendig verktøy som heter Pitboss, som gjør det lettere for folk å spille i flerspiller. Dette benytter en dedikert server som tillater spillerne å logge inn og fortsette spillingen sin når som helst. Mer informasjon om 1.61-oppdateringen og de andre programmene får du på Civilization IV sitt offisielle nettsted.

Eiere av Quake IV kan også laste ned en stor oppdatering. Versjon 1.2 inkluderer alle forandringene som var med i den nå tilbaketrukne versjon 1.1, slik som mulighet for stemmekommunikasjon i flerspiller, autoneldastning av tilleggspakker og støtte for "hyperthreading" og "dual core"-prosessorer. Vær oppmerksom på at gamle lagrede spill ikke er kompatible med den nye oppdateringen. Omfattende dokumentasjon om oppdateringen finnes hos id.

Last ned oppdateringene fra Gamer.no:

Du kan også laste ned oppdateringene fra 3D Gamers (Quake IV, Brothers in Arms 2, Civilization IV. Der finner du også den ekstra programvaren til Civilization IV (som også er å finne på spillets nettsted).

Siste fra forsiden