Oppdaterte demoer på nettet

Ubisoft har lansert en oppdatert demo av The Settlers 5, som også kommer med mulighet for flerspiller. I tillegg har Introversion lansert en mer brukervennlig versjon av Darwinia-demoen sin.

Den nye demoen av sanntidsstrategispillet The Settlers 5 er stort sett identisk med den forrige. Den inneholder det samme øvingsoppdraget og det samme enspilleroppdraget som den første demoen, men i tillegg kommer den med et flerspillerscenarie som har fått det lovende navnet "The Great Battle". Hvis den nye demoen høres interessant ut, kan du finne den ved å følge disse lenkene (installasjonsfilen er på 420 MB):

Introversion fikk mange positive reaksjoner på demoen av det spennende strategiactionspillet Darwinia, men de fikk også noen negative tilbakemeldinger. I og med at spillet kommer med et relativt unikt gameplay (i alle fall hvis vi ser bort i fra klassikere som Syndicate og Cannon Fodder), og temmelig abstrakt grafikk, er det mange som har hatt problemer med å lære seg spillet. Dette skal nå være ordnet, takket være en detaljert opplæringsdel. I tillegg har utviklerne fikset noen småfeil. Den nye Darwinia-demoen er på 11 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden